Reisinspiratie: Hotel Terraverda at Emporda Golf

Golfers houden van reizen, of het nu dichtbij is of ver weg. Laat je inspireren door de specialisten van Pin High. Deze week: Gastronomie, wijn en 2 fascinerende banen

emporda

Hier bevindt u zich in het hart van de Costa Brava met een schitterende natuur rijk aan pijnboombossen, lange zandstranden en lage duinen. Afgezien van een waar golfparadijs is de regio Girona bekend om de excellente keuken met relatief veel Michelin-sterrenrestaurants en wijngaarden. Er zijn zo'n 20 wijnhuizen die deel uitmaken van de zogenaamde 'DO Empordà' route.

Meer informatie over deze en andere bestemmingen vind je hier

Deze regio van Spanje geniet nog relatief weinig bekendheid onder degenen die geïnteresseerd zijn in veelzijdige golfreizen in Spanje. Het noorden van Spanje, El Baix Empordà, heeft echter de (verwende) vakantieganger qua golfreizen in Spanje enorm veel te bieden: fraaie golfbanen die harmonieus in het landschap opgaan, een grillige kustlijn met mooie baaien, een zeer interessant achterland met uitgestrekte pijnboombossen en de Pyreneeën op de achtergrond, de wereldstad Barcelona, Girona met zijn eeuwenoude geschiedenis, de middeleeuwse stadjes als Pals en Figueras met het Dali-museum en natuurlijk de voortreffelijke Catalaanse keuken.