Golfpersprijs 2022

Heb je dit jaar een golfverhaal gelezen of een golffoto gezien die je bij is gebleven? Dan heb je nu de kans deze te nomineren voor de golfpersprijs 2022.

besseling

Ook dit jaar wordt aan het eind van het golfseizoen de Golfpersprijs uitgereikt aan, wat in de ogen van de jury, de beste journalistieke golfuitingen van het jaar zijn geweest. Er worden prijzen vergeven in twee categorieën, Tekst en Beeld & Geluid.

Voor de jury, bestaande uit afgevaardigden van de NGF, de NVG, de PGA Holland en de NVGJ, de winnaars aanwijst, staat het iedereen vrij om artikelen, foto's, geluidsfragmenten, websites en alles dat volgens de reglementen in aanmerking zou kunnen komen, in te sturen naar het secretariaat van de NVGJ, waarna de leden van de Vereniging voor Golfspelende Journalisten uit deze inzendingen een shortlist zal kiezen.

Inzenden is mogelijk tot 16 oktober 2022 en kunnen gestuurd worden naar golfpersprij[email protected]

In 2021 ging de prijs in de categorie beeld naar een foto van Wil Besseling door fotograaf Harmen de Jong en die in de categorie tekst naar een serie columns van de hand van Jan van Galen voor golf.nl. Golfers Magazine viel de voorbije jaren meermaals in de prijzen en hoopt dat ook dit jaar te doen. Is een van onze artikelen je bijgebleven? Schroom niet om ons te nomineren.

Clubs & amateurs
  • harmen de jong