Golfoutlet

Op zaterdag 22 oktober vindt in Sporthal 't Spant in Leimuiden een grote golfoutlet plaats waar je volop kan profiteren van een breed aanbod van golfgerelateerde zaken tegen scherpe prijzen.

golfoutlet

Op zaterdag 22 oktober wordt het golfseizoen afgesloten met een Outlet. Diverse partijen willen graag van hun overtollige voorraden af, voor anderen begint het seizoen juist als men golfers wil laten reizen. Kortom een breed aanbod van golfgerelateerde zaken tegen scherpe prijzen.

Bestel hier je (gratis) toegangskaarten

Wat is er allemaal te doen?

De 2 shops (Foregolfers en Golfoutlet.nl) hebben prachtige aanbiedingen,ze willen hun zomerartikelen kwijt na het seizoen.

TUI heeft een golfdivisie gestart met zeer aantrekkelijke bestemmingen. Doordat zij zowel een airline hebben als diverse eigen hotelketens zijn ze in staat om zeer concurrerend de markt te betreden. Zuid Europa, de Cariben en Turkije zijn de gebieden waar de eerste focus op ligt. Neem uw lotnummer geprint of op de telefoon mee naar de stand van TUI en zie of u een van de drie reisvouchers gewonnen heeft van € 250,-

Dutch Golf Company levert allerlei producten waarmee u uw golfspel kunt oefenen en verbeteren.

Tijdens de Outlet kunt u meedoen aan de Nearest to the Pin, wie binnen 5 meter van de vlag eindigt wint een heerlijke fles ready made Cocktail van Coppa Cocktails. Degene die het dichtst bij ligt aan het eind van de dag wint een Fast Forward Trolley gesponsord door Golfoutlet.nl.

Bij Golf4Holland en Greenfree zijn voordelen te behalen in zowel lidmaatschapskosten als besparing op greenfees op ontelbaar veel locaties in binnen- en buitenland. Ga even langs om te kijken wat er voor u te halen is.

Voor eigentijdse en eigenzinnige golfmode kunt u terecht bij Just Chipping en GolfRebels.

Een echte golfbril vindt u bij Specialspex, specialist in sportbrillen. Zij leggen u exact uit waar de bril aan moet voldoen, ze kunnen hem zelfs op maat maken met de specificaties van uw vaste bril.

Ook Golfers Magazine is aanwezig. Kom langs in onze stand voor een praatje of sluit een abonnement af met een ongetwijfeld mooie beursaanbieding.