Pro Golf Tour naar Nederland

DGC De Gelpenberg maakt zich op voor de tweede editie van toernooi Pro Golf Tour. Van 1 tot en met 3 september zijn de spelers van het Duitse satellietcircuit gratis te volgen in Aalden.

schott

Het FaberExposize Gelpenberg Open van 1 tot en met 3 september, is een wedstrijd die deel uitmaakt van de Pro Golf Tour. Voor het FaberExposize Gelpenberg Open komen maar 156 topgolfers uit binnen- en buitenland naar de oudste Drentse golfclub voor de tweede editie van het FaberExposize Gelpenberg Open.

Het toernooi met geeft het DNA van De Gelpenberg een enorme boost en de golfgenen van de vereniging een geweldige impuls. 'Wij zetten met deze internationale golfwedstrijd het golfen in Noord Nederland en in het bijzonder Drenthe en Coevorden nadrukkelijk op de kaart,' zegt een trotse clubmanager Niels van der Weerd.

Vanuit de regio bieden we 30 topamateurs de mogelijkheid ervaring op te doen tijdens dit evenement. Zo zullen o.a. topamateurs Floris Vrolijk, Marco Rook, Kian de Roo en Matthijs Wiegand zich meten met de absolute top.

Toegang tijdens dit evenement is gratis, tijdens de finaledag op 3 september organiseren wij van 10:00 tot 12:00 uur voor jeugd t/m 18 jaar een Golf Raak Festival, hier kan iedereen op een leuke laagdrempelige manier kennismaken met de golfsport.

Tour
  • Golfsupport