Jumbo Golf Amsterdam breidt uit

Feestelijke opening grootste Hockey Experience Store van Nederland op 27 augustus luidt start Nederlands hockeyseizoen in

jumbo

Op zaterdag 27 augustus om 10:00 uur opent de nieuwe Jumbo Golf & Hockey aan de Roesiel in Amsterdam Westpoort haar deuren. In deze moderne superstore vind je nu naast golfassortiment ook een uitgebreid assortiment aan hockeyproducten. Mede vanwege de uitgebreide testmogelijkheden is dit grootste hockey-ervaringscentrum van Nederland een ware beleving.

De superstore in Amsterdam is na Teteringen, Kerkrade en Eindhoven de achtste Jumbo Hockey winkel en de vierde winkel waarin je zowel voor golf- als hockeyproducten terecht kunt. Omdat je pas weet of een stick goed bij je past als je hem eerst goed hebt getest, biedt de Jumbo Golf- & Hockey winkel gratis testmogelijkheden. Zo is er een kunstgrasveld waar hockeytalenten hun artikelen kunnen uitproberen. “Wij zijn erg blij dat we een nieuwe superstore openen in Amsterdam, een stad die hockey ademt”, zegt Bart van Pelt, CEO van Jumbo Golf & Hockey. “Met deze opening willen we kenbaar maken dat we er zijn voor hockeyers van alle leeftijden, en dat zij bij ons terechtkunnen voor gedegen advies en producten van topkwaliteit. Ik kijk erg uit naar de feestelijke opening en de periode die volgt.”

Klik hier voor het volledige programma van de openingsdag

Feestelijke opening

Om zowel de opening van de winkel als die van het hockeyseizoen te vieren, wonen diverse Hoofdklassespelers het feestelijke moment bij. Bezoekers kunnen het zelfs tegen hen opnemen in een potje hockey. Zij kunnen hun vaardigheden nog meer testen met een schietoefening, waarmee mooie prijzen te winnen zijn. Filiaalmanager Maud Schaap voorziet een mooie dag: “Het is heel mooi dat we vanaf nu naast golfers ook hockeyspelers optimaal kunnen ondersteunen bij het beoefenen van hun favoriete sport. Ik ben ervan overtuigd dat we samen met de professionele hockeyers en de bezoekers hier een feest van kunnen maken dat je niet snel zult vergeten. Hierbij kan de aanwezige photobooth in ieder geval goed helpen.”

Vertrouwde formule

Natuurlijk is ook deze superstore voorzien van de Jumbo Golf & Hockey formule. De Jumbo Golf & Hockey formule staat voor altijd eerlijk advies, topservice, de grootste keuze en vaste lage prijzen. Zo profiteer je bijvoorbeeld van de Europese prijscheck, waardoor je nooit te veel betaalt voor je nieuwe hockeystick of golfclub(s).