Golfers Magazine 6

In dit nummer gaan we terug naar de eerste, moeilijke jaren van Tiger, testen we de beste 40 ijzers van dit seizoen, helpen we je uit de bunker en kijken we naar de mentale tol die topsport eist.

Golfers Magazine 6

Golfers Magazine 6 ligt eind deze week in de winkel. Heb je 'm liever elke maand op de deurmat? Neem dan hier een abonnement. Hieronder een greep uit de artikelen die je leest in de meest recente editie.

Ook op de camping of naast je vakantiehuisje kun je nog prima aan je swing werken. Zet je korte spel op scherp voor de rest van het seizoen.
In het U.S. Open vielen de puzzelstukjes eindelijk op hun plaats voor de man die alles nauwgezet plant. Matt Fitzpatrick won zijn eerste Major.
Nee, dit stuk gaat niet over Joost Luiten. Maar het aantal sporters dat kampt met mentale problemen lijkt wel steeds groter te worden. Of zijn ze er tegenwoordig alleen meer 'open' over? 
'Het wordt wel eens tijd voor mijn Majordebuut', zei Wil Besseling begin dit jaar. Deze zomer was het zover. In het U.S. Open brak hij de ban. 'Ik heb genoten.'
Of je nu onder 100, de 90 of de 80 wilt duiken, fatsoenlijk uit de bunker komen is voor elk niveau golfer een must. We halen de meest gemaakte fouten eruit.
Wat krijg je als je vier vrienden naar Dublin stuurt? Thin Lizzy uit de luidsprekers, whiskey versus Guinness en heel veel golf op geweldige linksbanen.
Eerder dit jaar kreeg Tiger Woods een plek in de World Golf Hall of Fame. Logisch zou je zeggen, maar hij moest er racisme en vooroordelen voor overwinnen.
Afstandsijzers, players irons, blades en exemplaren voor mid- en hoge handicappers. We zetten de beste ijzers voor elke golfer voor je op een rij.
Nee, natuurlijk ben jij niet langzaam. Maar met deze tips gaat de groep voor je misschien net wat vlotter door de baan. En wellicht kun jij toch ook nog ergens een kwartiertje winnen?