Reisinspiratie: Hotel La Grande Cure

Golfers houden van reizen, of het nu dichtbij is of ver weg. Laat je inspireren door de specialisten van Pin High. Deze week: Culinair genieten met personal touch.

pin high

Net buiten het dorpje Marcourt ligt in een landelijke en rustige omgeving deze kleinschalige auberge met subliem restaurant en ruime, sfeervolle tuin. Hier wacht u een gastvrij ontvangst door het sympathieke Nederlandse/Deense echtpaar Christensen. In de ongedwongen ambiance die hier heerst voelt u zich meteen thuis.

Meer informatie over deze en andere bestemmingen vind je hier

Natuurliefhebbers die niet te ver willen reizen moeten in deze regio zijn. Lekker wandelen en fietsen door de groene heuvels of kajakken op één van de prachtige rivieren. Op Durbuy is geen hole hetzelfde en liggen alle fairways los van elkaar, omzoomd door mooie oude bomen. Five Nations is een ontwerp van Gary Player met enkel spectaculaire holes en prachtige vergezichten. Golf de Rougemont is een zeer uitdagende en technische baan gelegen rondom een indrukwekkend kasteel. Iets ten noorden van de Ardennen ligt in de driehoek Aken, Luik en Maastricht de uitdagende 36-holesbaan van Henri-Chapelle in een prachtig coulissenlandschap met adembenemende vergezichten over de Ardennen.