Reisinspiratie: Henri-Chapelle Golf & Country Club

Golfers houden van reizen, of het nu dichtbij is of ver weg. Laat je inspireren door de specialisten van Pin High. Deze week: 54 grensoverschrijdende holes.

pin high

Op een prachtige locatie in de driehoek Aken, Luik, Maastricht ligt de Henri-Chapelle Golf & Country Club. Hier vindt u twee heuvelachtige en volwaardige 18-holesbanen met uitgebreide oefenfaciliteiten, waaronder een grote driving range en 9 oefenholes. Het clubhuis met restaurant en knusse bar is ondergebracht in een gerestaureerde boerderij. Het gemoedelijke, kleinschalige golfhotel met slechts 11 kamers is ondergebracht in een bijgebouw gelegen op slechts 50 meter.

Meer informatie over deze en andere bestemmingen vind je hier

Natuurliefhebbers die niet te ver willen reizen moeten in deze regio zijn. Lekker wandelen en fietsen door de groene heuvels of kajakken op één van de prachtige rivieren. Op Durbuy is geen hole hetzelfde en liggen alle fairways los van elkaar, omzoomd door mooie oude bomen. Five Nations is een ontwerp van Gary Player met enkel spectaculaire holes en prachtige vergezichten. Golf de Rougemont is een zeer uitdagende en technische baan gelegen rondom een indrukwekkend kasteel. Iets ten noorden van de Ardennen ligt in de driehoek Aken, Luik en Maastricht de uitdagende 36-holesbaan van Henri-Chapelle in een prachtig coulissenlandschap met adembenemende vergezichten over de Ardennen.