Geweldige start Huizing

Na een foutloze 63 (-9) staat Daan Huizing na de eerste ronde van het BMW International Open op de tweede plaats.

Geweldige start Huizing

Vuurrood kleurde de kaart van de Nederlander gisteren, met negen birdies en negen parren. Nergens verloor hij een slag op de toch niet eenvoudige baan van Golfclub München Eichenried. Het levert hem vooralsnog een tweede plek op, een slag achter Haotong Lee (-10).

De afgelopen weken waren de onlangs getrouwde Daan en Daniëlle veel in het nieuws om uit te leggen hoe dat is: als speler en caddie op de Tour. Maar gisteren lieten ze de clubs spreken. Voor de turn maakte de op hole tien gestarte Huizing vier birdies, en op weg naar het clubhuis verzamelde hij er nog eens vijf. Dan staat er dus een 63 op de kaart.

De net uit Amerika teruggekomen Wil Besseling bracht een solide 69 (-3) binnen, waarmee hij zijn naam terugvindt op de 29ste plaats van het leaderboard. Hij maakte vijf birdies en moest twee keer een slag inleveren.

Wat de Nederlanders betreft sluit Darius van Driel het rijtje, al bleef ook hij onder par en ligt hij met een 46ste plaats (-2) nog prima op koers om het weekend te halen, al is er vandaag geen ruimte voor fouten.

Tour
  • Golfsupport