Ogio lanceert kleurrijke tassenlijn

Het is iedere golfer wel eens gebeurd. In de zee aan zwarte tassen pakte je zomaar de verkeerde van de bagageband of voor het clubhuis mee. Dat gaat je met een van de nieuwe opvallende limited edition ontwerpen van Ogio niet meer gebeuren.

ogio

Vooropgesteld, Ogio is niet voor de grijze duiven, de golfers die niet op willen vallen. Ja, er is een zwart ontwerp, maar het gros van de Ogio All Elements Woode hybride golftassen is, zacht gezegd, opvallend en kleurrijk. De golfers die op de baan op willen vallen, kunnen een van de andere zes aangeboden patronen kiezen, onder meer luisterend naar namen als Terra Texture, met witte en grijze tinten, junglegroen Shibori Mountain, snel blauw Warp Speed, paarse palmbladeren Midnight Jungle, veelkleurige geometrische Geo Fast of het camouflage-geïnspireerde Double Camo met oranje details.

De tassen zijn niet alleen opvallend, ze zijn ook duurzaam en gemaakt met functionele organisatie in het achterhoofd. Dat betekent: veel vakken en opbergvakken, met als belangrijke extra de volledig waterdichte functionaliteit van de tassen. Zowel cart bags als stand bags zijn verkrijgbaar in alle acht patronen, zodat golfers elk van de gedurfde ontwerpen kunnen kiezen die worden aangeboden, net als geldt voor de travelcovers.

Onmogelijk dat jij straks met de verkeerde reistas de aankomsthal instapt.

Prijs: € 359 (cart bag), € 349 (stand bag)