27e editie Pin High Crazy Days

Hoge kortingen en extra’s en dagelijks kans op een standbag

pin high

Het is weer tijd voor de Crazy Days van Pin High! Vanaf donderdag 16 juni profiteert u van te gekke kortingen en vele extra’s bij talloze bestemmingen in Europa. Daarnaast maakt u dagelijks kans op een Wilson Nexus Standbag van Jumbo Golf. De actie duurt tot en met zondag 26 juni. Wees er snel bij, want voor u het weet is de actie voorbij!


We gaan weer stunten!
Nu we weer met zijn allen kunnen en mogen reizen, zijn de Pin High Crazy Days hét moment om een zo voordelig mogelijke golfvakantie te boeken. Naast kortingen biedt Pin High vele andere extra’s, zoals kamerupgrades en gratis lunchpakketten. Het aanbod is ook deze editie weer zeer divers, met arrangementen in o.a. Nederland, Frankrijk, Duitsland en Italië. Er is voor ieder wat wils.

Ook deze 27ste editie van de Crazy Days pakt Pin High wederom flink uit. U boekt al een verblijf van twee nachten met twee greenfees voor slechts € 169,- p.p. Voor alle arrangementen geldt: wacht niet te lang, want de beschikbaarheid is beperkt. Zeker nu we allemaal weer kunnen reizen.