Reisinspiratie: Argentario Golf & Welness Resort

Golfers houden van reizen, of het nu dichtbij is of ver weg. Laat je inspireren door de specialisten van Pin High. Deze week: Exclusief golfresort met eigen baan in Toscane

pine high

Het luxe en bijzonder stijlvolle Argentario Golf & Wellness Resort in Toscane is al met diverse prijzen bekroond voor het trendy, modieuze ontwerp. Ervaar de design inrichting en moderne vormgeving die in het hele hotel is doorgevoerd. Er is veel gespeeld met licht en lichtinval. Fijnproevers kunnen in het resort hun hart ophalen. De keuken is uitstekend en voorziet u van verfijnde, versgemaakte en regionale producten.

Meer informatie over deze en andere bestemmingen vind je hier

Het kleinschalige golfresort Argentario Golf & Wellness Resort ligt rustig in een beschermd natuurpark op het schiereilandje Monte Argentario in de Maremma, de zuidelijke kuststrook van de Toscane. De lagune met stranden vindt u op ca. 3 km rijden. Aan weerszijden van het schiereiland liggen luxe en gezellige badplaatsen en jachthaventjes als Porto Santo Stefano en Porto Ercole. U vindt er steile kliffen en verscholen baaien. Uw verblijf in dit golfresort valt tevens goed te combineren met een excursie naar Rome. Ideaal met de trein die u regelrecht naar het centrum brengt Het treinstation bevindt zich op 7 minuten rijden en de treinreis duurt ca. anderhalf uur. De Maremma-regio is tevens bekend als een wijn- en cultuurgebied. De natuur is prachtig: wilde mediterrane begroeiing, veel olijfbomen en mooie uitzichten over de lagune.