Dutch Open onderweg

Om exact 07.30 werd het toernooi in gang gezet. Wie speelt hoe laat en waar kan je alles volgen?

dutch open

Met een drive naar het midden van de fairway van hole 1 zette de Portugees Ricardo Santos het toernooi, onder toeziend oog van onder meer toernooidirecteur Daan Slooter, het toernooi in beweging. De komende twee dagen spelen 156 spelers voor een plekje in het weekend waarna de (ongeveer) 65 overgebleven spelers tot en met zondagmiddag strijden om de beker die de winnaar van het Dutch Open in ontvangst mag nemen.

Er doen veertien landgenoten mee op Bernardus. Dario Antonisse opende het bal om 07.30, Wil Besseling zit in de showgroep van de ochtend (08.30 samen met Pieters en Wiesberger), terwijl de andere vaste spelers van de DP World Tour vooral in de middag spelen.

Klik hier voor de volledige startlijst

Het beste doe je er natuurlijk aan om naar Cromvoirt te komen als je het toernooi echt goed wil volgen, maar mocht je daar, ondanks het lange hemelvaartsweekend geen tijd voor hebben, dan zijn er voldoende alternatieven voorhanden.

Om te beginnen is er natuurlijk Dutch Open Radio dat alle dagen live verslag doet van de prominente flights uit de baan, geholpen door presentatoren uit de studio. Daarnaast is Ziggo Sport vanaf 13.30 live met beelden van de showflights en goed presterende anderen. En tot slot zijn er natuurlijk de website en social mediakanalen van Golfers Magazine waar regelmatig updates worden geplaatst vanaf de baan.