Knap debuut Kraai

Met een afsluitende 72 zakte Stan Kraai in zijn eerste wedstrijd op de Challenge Tour net uit de top 10, terwijl op de LET Anne van Dam en Pasqualle Coffa de staart van het veld niet konden ontstijgen.

Knap debuut Kraai

In de Challenge de España deed Stan Kraai lang mee voor een top 10-notering, maar uiteindelijk betekende een laatste ronde level par (drie birdies en drie bogeys) net een slag teveel.

Hij moest genoegen nemen met een gedeeld 13de plaats (par), maar daar zal de vandaag 24 geworden Bosschenaar in zijn debuut op de Challenge Tour zonder twijfel zeer tevreden mee zijn.

Lars van Meijel eindigde het toernooi met een afsluitende 72 op de 24ste plaats (+2),

De winst in Spanje ging naar de Deen Jens Dantorp (-10), die zijn naaste concurrentie met een 66 overtuigend op afstand wist te houden.

Ook op de Ladies European Tour haalden twee landgenoten de cut, maar Anne van Dam en Pasqualle Coffa kwamen verder niet meer in het verhaal voor.

Met ronden in 72, 75 en 74 slagen zag Van Dam haar naam terug op de 53ste plaats (+9), terwijl Pasqualle Coffa na een solide start (71) veel terrein moest prijsgeven met een 77 en een 76. Ze eindigde uiteindelijk gedeeld 57ste (+11).

Het Jabra Ladies Open op de Evian Resort Golfclub werd gewonnen door de Finse Tiia Koivisto (-6), die in een play-off Whitney Hillier uit Australië opzij wist te zetten.

Tour
  • Golfsupport