Rotterdamse golfclubs slaan handen ineen met de Rotterdam Golf Tour 2022

Golfliefhebbers kunnen zich deze zomer in de Rotterdam Golf Tour met elkaar meten in drie open strokeplay-toernooien. De golfclubs Kralingen, Kleiburg en De Hooge Rotterdamsche organiseren deze toernooien waarmee de ranglijst voor beste golfster, golfer en seniorgolfer van de Rotterdamse regio in 2022 wordt opgemaakt.

hr

In full swing kregen de drie verschillende toernooiorganisatoren de plannen voor de tour rond. Met steun van Rotterdam Topsport, dat de stimulering van Rotterdams sporttalent ondersteunt, kregen de plannen groen licht. René van Buuren, projectleider van het Rijnmond Open Golf dat georganiseerd wordt door De Hooge Rotterdamsche, licht toe: 'Fantastisch dat amateurgolfers weer met elkaar kunnen strijden in een ranglijst om de titel van beste golfer uit de regio Rotterdam! Make it happen!'

Informatie en deelname Meer informatie over deelname en sponsormogelijkheden is te vinden op www.rotterdamgolftour.nl. De Rotterdam Golf Tour wordt mogelijk gemaakt door Xtra Materieel b.v.

Bij deelname aan minimaal twee toernooien van de Rotterdam Golf Tour vindt automatische opname plaats in het klassement. De toernooien staan gepland op 25 en 26 juni (Kralingen), 17 juli (Kleiburg) en 27 en 28 augustus (De Hooge Rotterdamsche) De officiële lancering vindt plaats op dinsdag 7 juni vanaf 16.00 uur met een spectaculair tee-shot op Golfcenter Seve door Dario Antonisse, een jonge neo-professional die onlangs zijn eerste toernooi op de ProGolf tour won.

Spieren voor Spieren De Rotterdam Golf Tour ondersteunt tevens Stichting Spieren voor Spieren dat zich inzet om kinderen met een spierziekte onbezorgd te kunnen laten spelen en sporten. Namens de stichting zal Pim Dielemans als ambassadeur aanwezig zijn.

Clubs & amateurs
  • Leadingcourses