Golfers Magazine 4

In GM4 lees je alles over het Dutch Open, testen we de beste drivers van dit moment, leer je beter scoren met de vier essentiële clubs in je tas, en zoeken we uit waar die Scottie Scheffler toch ineens vandaan komt.

Golfers Magazine 4

Golfers Magazine 4 ligt eind deze week in de winkel. Heb je 'm liever elke maand op de deurmat? Neem dan hier een abonnement. Hieronder een greep uit de artikelen die je leest in de meest recente editie.

Vorig jaar werd Darius van Driel vierde in het Dutch Open op Bernardus. En dat smaakt naar meer. De Leidschendammer doet de dingen graag op zijn manier en vertelt daar openhartig over.
Wij spelen ook liever een rondje dan dat we oefenen, maar de trainingsdag die Roel Verdonschot en Jeroen Krietemeijer ons voorschotelen, is even leuk als effectief. Met betere scores als beloning. 
We zetten de beste drivers van dit seizoen op een rij en leggen haarfijn uit wat het verschil is tussen vergevingsgezinde exemplaren, low spin-modellen en drawdivers. Zet hier de eerste stap op weg naar meer lengte en meer fairways.
Zo'n nieuwe driver is natuurlijk leuk, maar je moet er wel het maximale uit zien te halen. Met deze instructie ga je gegarandeerd verder slaan, ongeacht je niveau. 
Niemand was zo snel na zijn eerste overwinning de nummer 1 van de wereld. Alles wat Scottie Scheffler dit voorjaar aanraakt, lijkt te veranderen in goud. Komt de Texaan echt uit het niets of zat zijn triomftocht er aan te komen?
We hebben in Nederland een aantal indrukwekkende linksbanen en daar horen de 9 holes van de Domburgsche beslist bij. Deze klassieker aan de Zeeuwse kust verdient een plaats op de bucketlist van elke golfer.
Een Dutch Open in mei... Is dit het een begin van een mooie nieuwe traditie? Of raakt een van de oudste toernooien van de Europese Tour aan lager wal? Jan Kees van der Velden laat er zijn licht over schijnen.
Snel beter scoren? Dat kan, als je de vier belangrijkste clubs in je tas onder controle krijgt: driver, ijzer-7, wedge en putter. Met deze oefeningen word je ze de baas en dat zie je terug op je scorekaart.
We doken de geschiedenis van het Dutch Open in en kwamen de golfende miljonair Francis Francis tegen. Zijn verhaal is net zo fascinerend als zijn naam.
Golf World zette de beste honderd banen van het Europese vasteland op een rij en Nederland geeft in deze gerenommeerde lijst overtuigend zijn visitekaartje af, met drie banen in de top tien.