Reisinspiratie: Kruisherenhotel Maastricht

Golfers houden van reizen, of het nu dichtbij is of ver weg. Laat je inspireren door de specialisten van Pin High. Deze week: Vijfsterren design en geschiedenis in hartje Maastricht.

maastricht

Dit unieke hotel ligt aan het Kommelplein in het centrum van Maastricht. Het bekende Vrijthof ligt op 5 minuten loopafstand. Alhoewel u in hartje Maastricht logeert, zijn de banen nooit ver weg. Het Kruisherenhotel Maastricht is gevestigd in het voormalige 15e eeuwse Kruisherenklooster. De combinatie van geschiedenis, design, kunst en gastvrijheid is destijds bekroond met de 'Dutch Hotel Award'.

Meer informatie over deze en andere bestemmingen vind je hier

Pin High Golftravel - video Kruisherenhotel Maastricht, Limburg, Nederland from Pin High on Vimeo.

Samen met de monumentale gotische kerk is dit complex getransformeerd tot design hotel. De inrichting is een creatie van de internationaal geroemde interieurarchitect Henk Vos in samenwerking met internationale ontwerpers als Le Corbusier, Ingo Maurer en Philip Starck. De architectonische contrasten tussen verleden en heden komen overal in het hotel tot leven. Van de indrukwekkende entree tot het restaurant, de luxe hotelkamers en wijnbar Rouge & Blanc. Het restaurant voorziet u van culinaire verrassingen uit de Franse en regionale keuken met bijpassende wijnen. Met uitzicht op de glas-in-loodramen, het historische plafond en muurschilderingen waant u zich tussen hemel en aarde.