Reisinspiratie: Costa Navarino Resort

Golfers houden van reizen, of het nu dichtbij is of ver weg. Laat je inspireren door de specialisten van Pin High. Deze week: Genieten in een Grieks lustoord

costa navarino

In Costa Navarino is het net alsof u door een traditioneel Grieks dorpje wandelt. Bij de bouw van het resort is gebruikgemaakt van architectonische elementen uit het rijke verleden, gecombineerd met lokale designelementen. Het resort is voornamelijk opgetrokken uit natuursteen, waardoor een sfeervol geheel ontstaat. Het binnenpleintje met restaurants en winkeltjes vormt het centrum en aan faciliteiten is geen gebrek. Maagdelijke zandstranden nodigen uit tot een romantische strandwandeling met het ongerepte heuvellandschap als achtergronddecor.

Meer informatie over deze en andere bestemmingen vind je hier

Op een uurtje rijden van de luchthaven Kalamata ligt in een schitterende omgeving en pal aan zee het luxe Costa Navarino Resort. Prachtig in het groen gelegen, heerlijk ruim opgezet en met alle denkbare faciliteiten. Op het resort zelf ligt o.a. het luxueuze The Westin Hotel. Het resort beschikt over 4 schitterende 18-holes golfbanen.

World
  • PinHigh