Reisinspiratie: Tenuta le tre Virtu

Golfers houden van reizen, of het nu dichtbij is of ver weg. Laat je inspireren door de specialisten van Pin High. Deze week: Italiaans genieten in de buurt van Florence

reisinspiratie

Toscane is beroemd om haar prachtige natuur met glooiende wijnhellingen, olijfbomen en cipressen, maar ook om haar geschiedenis en kunstschatten. Steden als Florence, Siena, Lucca en Pisa zijn rijk aan historie en bezienswaardigheden. Ten noorden van Florence vindt u op ca. 30 minuten rijden dit schitterende en zeer rustig gelegen landgoed.

Het ligt op een hoog plateau genesteld tussen de glooiende heuvels van Mugello. De vergezichten zijn spectaculair, evenals de zonsondergang. De eigenaren Christian en Valentina vonden deze ideale plek om een luxe vakantie te creëren, gebaseerd op eco-duurzaamheid, liefde en respect voor de natuur.

Meer informatie over deze en andere bestemmingen vind je hier

Het tenuta is een authentiek voorbeeld van landelijke Toscaanse architectuur. Het landgoed beslaat 6 hectare met fruit- en olijfbomen, wijngaarden en lavendelvelden. U geniet niet alleen van de aangename sfeer, maar ook van de voortreffelijke gastronomie en de weldadige rust.