Pin High Zomertoppers zijn er weer

Nu al zeker zijn van de beste, leukste en mooiste bestemming voor je golfreis deze zomer? Profiteer dan direct van de Zomertoppers van Pin High.

pin high

Pin High Golftravel heeft ook deze zomer weer een selectie gemaakt van de mooiste bestemmingen voor de beste prijs. Bovendien krijgt u bij elke geboekte reis een voucher voor 12 Srixon UltiSoft golfballen.

U heeft de keuze uit meer dan 25 hotels waarbij u golft op prachtbanen. Van een elegant hotel in het hart van Versailles of een stijlvol 5-sterren château in het prachtige Zuid-Limburg tot een luxueus paleis direct aan de baan in de Douro-vallei. Het aanbod is zeer divers en er is voor ieder wat wils. U boekt al een zomertopper inclusief 2 overnachtingen en twee greenfees vanaf € 159,- per persoon. Een volledig overzicht van de zomertoppers vindt u op https://www.pinhigh.nl/zomertoppers.

Win een golfreis!

Net als voorgaande jaren geeft Pin High weer een prachtige golfreis weg. Meld u aan voor de zomertopper winactie en wie weet verblijft u binnenkort in Hotel Winselerhof in Zuid-Limburg. Naast een golfreis maakt u kans op andere mooie prijzen, waaronder een Pin High waardebon t.w.v. € 100,-, een Pin High paraplu of een Pin High weekendtas. De winactie loopt tot 1 juni.