Ecco Biom C4-schoenen

De nieuwe Biom C4 schoenen van Ecco Golf zijn dankzij gaten in de zool '360 graden ademend', terwijl ze nog steeds volledig waterdicht zijn.

Ecco Biom C4-schoenen

Leer is een natuurlijk product dat je voeten laat 'ademen', maar de onderkant van je voet kan in een golfschoen toch aardig opwarmen. Dat probleem heeft Ecco bij de Biom C4 opgelost door luchtkanalen in de zool te verwerken. Door de grote openingen kunnen warmte en vocht ontsnappen, waardoor zweetvoeten – in de meeste gevallen – verleden tijd zijn.

Dankzij een membraam van Gore-Tex – een materiaal dat zweetmoleculen doorlaat en (grotere) watermoleculen tegenhoudt – blijven de schoenen volledig waterdicht. Fris en droog dus.

De beroemde natural motion-leest, die is gebaseerd op scans van duizenden voeten, heeft een upgrade gekregen, waardoor je voeten dichter bij de grond zitten en nog meer steun krijgen. Ook de opvallende 'blokken' aan de zijkant zorgen voor extra stabiliteit tijdens de zijwaartse beweging in de swing.

De buitenzool is verdeeld in drie secties met verschillende hardheden, zodat je grip en stabiliteit hebt en ook nog goed kunt roteren. De zool is met behulp van vloeiende materialen aan het bovenwerk 'gesmolten' om de ideale balans tussen flexibiliteit, demping en steun te krijgen. Daarnaast krijg je bij dit proces geen zwakke punten door stiksel- om lijmnaden.

Nieuw in de Biom-lijn is de rekbare 'sok' bij de kraag, waardoor de schoen nog comfortabeler draagt. Zoals altijd bij designs van Ecco Golf heeft de voorvoet voldoende ruimte en is het vooral de hiel die je voet op zijn plaats houdt.

De Ecco Biom C4 komt voor heren beschikbaar in zwart, wit/zwart, grijs/zwart en wit/grijs.

Prijs: € 200