Ecco & JL limited edition (1)

De Deense schoenenfabrikant Ecco en de Zweedse modehuis J. Lindenberg bundelen de krachten met vier limited edition golfschoenen. Dit eerste ziet deze week het levenslicht.

Ecco & JL limited edition (1)

Het eerste kindje dat voortkomt uit dit scandinavische samenwerkingsverband is een speciale editie van de nieuwe Biom C4, een combinatie van geavanceerde technologieën, hoge kwaliteit leer en eigentijds design.

Net als de normale Biom C4 (die vanaf 1 april in de winkel ligt) is deze limited edition dankzij Gore-Tex Surround volledig waterdicht en tevens 100 procent ademend door de opvallende gaten aan de zijkant van de zool, die ook de onderkant van je voet frisse lucht geven.

Zoals altijd bij Ecco Golf volgt de natural motion-leest de natuurlijke beweging van de voet en geeft de uit drie zones bestaande zool volop grip in alle omstandigheden. Allemaal beproefde technologieën van Ecco.

Qua design maakt de limited edition echter een enorme zijsprong dankzij de designinput van J. Lindeberg. De futuristisch ogende golfschoen heeft een zilverkleurige zool en een schuin over de wreef lopende rits, waaronder een speciaal 'speedlace system' schuilgaat.

Prijs: € 230