Golfers Magazine 1

In de eerste editie van 2022 hebben we meteen maar een golflesje van 's werelds beste spelers voor jullie geregeld. Dit jaar moet die handicap immers echt een keer omlaag.

Golfers Magazine 1

Golfers Magazine 10 ligt in de loop van deze week in de winkel. Heb je 'm liever elke maand op de deurmat? Neem dan hier een abonnement. Hieronder een greep uit de artikelen.

Al jaren verklappen onze beste playing en teaching professionals ons hun beste tips. Tijd om die eens op een rij te zetten.
Mannen zijn anders dan vrouwen en dat merk je natuurlijk ook op de golfbaan. We legden zeven vrouwelijke teaching pro's (en één mannelijke) een aantal interessante stellingen voor.
Op Tiger Woods na domineerde niemand de wereldranglijst zo lang als Greg Norman. Respect, maar de Australiër heeft er een handje van om tegen de stroom in te zwemmen... zelfs nu nog.
Nieuwe clubs koop je nooit zonder ze te laten fitten (dat is hetzelfde als gokken), maar hoe weet je of je een goede fitter hebt? Wij zetten de hoofdregels voor een goede fittingsessie op een rij.
De Noordwijkse is niet alleen een van de beste banen van Nederland, zelfs op internationaal niveau gooit de ruige duinbaan hoge ogen.
Iedereen maakte fouten, maar als je na een afzwaaier de schade weet te beperken, kun je nog een heel aardige score binnenbrengen. Een onmisbaar lesje 'damage control'.
We stuurden vier lezers de wei in met Arccos Caddie, een shot tracking-systeem. Ze leggen na maanden testen precies uit hoe data je helpen om beter te gaan golfen.
Hij werd uit het niets tweede in een Major en zit intussen al weer jaren in het vastgoed. Eén ding is niet veranderd: met David Lynn in de buurt gebeurt er altijd wat.
Statistieken liegen niet. Er zijn vijf gouden regels om beter te gaan scoren. En laten we Tiger, Rory, Collin, Tommy, Charley, Matthew en Dustin nou bereid hebben gevonden om je een lesje te geven...
Als je weer mag reizen, moet je het natuurlijk goed doen. Wij vierden onze comeback op misschien wel het beste resort van Europa: Quinta Do Lago. Zo fijn.