Golfliefhebber brengt The Agency naar Nederland

Mauricio Umansky heeft een passie voor twee dingen: zijn makelaarsbedrijf The Agency en golf. Met beiden hoopt hij in Nederland zijn slag te slaan. . .

Golfliefhebber brengt The Agency naar Nederland

Co founder Mauricio Umansky is een golfer in hart en nieren. Dat bewijst hij ieder jaar onder andere op de George Lopez Celebrity Golf Classic, waar hij al een jaar of acht aan deelneemt. Tijdens het toernooi laat hij ieder jaar weer zien dat hij een aardig balletje kan slaan en behoort hij altijd tot de favorieten.

Ondanks zijn drukke baan als CEO van makelaardij The Agency is Umansky frequent op de golfbaan te vinden. Op social media is te zien hoe de zakenman en realityster in zijn vrije tijd zijn uiterste best doet om zo scherp mogelijk te blijven als het om golf gaat.

Internationaal succes

De laatste jaren heeft hij desondanks – en tot zijn spijt – minder tijd om aan zijn passie te besteden vanwege het grote succes van The Agency. Dat heeft hij grotendeels te danken aan programma’s als Million Dollar Listing en The Real Housewives of Beverly Hills. Inmiddels is The Agency wereldwijd een begrip geworden en openen steeds meer vestigingen van het makelaarsbedrijf hun deuren in het buitenland, met als laatste uitbreiding het eerste kantoor in Europa, namelijk een boutiquekantoor in Amsterdam.

Het boutiquekantoor van The Agency opende in augustus aan de Van Eeghenstraat in Amsterdam en was direct een groot succes, mede door de innovatieve werkwijze van het bedrijf. 'We sell your house like it’s our own', is de motivatie en denkwijze. The Agency mijdt bovendien

het traditionele Nederlandse makelaarsmodel en maakt voornamelijk gebruik van nieuwe media én geavanceerde technologie, te weten één wereldwijd CRM-systeem waar alle agenten in werken.

In dit pand aan de Van Eeghenstraat is The Agency gevestigd.

Een unicum

Ten opzichte van andere makelaarskantoren onderscheidt The Agency zich ook door zich te profileren als high service boutiquekantoor, met een conciërge serviceniveau. The Agency is echt altijd one phone call away. De service verlenende aanpak is terug te zien in ieder onderdeel van de klantreis. Mauricio Umansky zegt daarover:

'Voordat we een huis te koop zetten, lopen wij samen met de klant door het huis heen. Wat zijn de speciale plekken in het huis? Waar werkt de klant het liefst? En waar komt hij helemaal tot rust? Dit nemen we mee voor de volgende bewoner. We vertellen het verhaal en benadrukken de emotionele waarde van het huis. Ook stellen we een checklist op met belangrijke punten om het huis zo goed mogelijk te verkopen.'

In Amsterdam wordt Umansky bijgestaan door de gewaardeerde makelaar en managing partner Karina Nippérus: 'Ik begeleid mijn klanten altijd eerlijk en intuïtief bij het gehele proces. Door mijn jarenlange ervaring als register makelaar & taxateur in Amsterdam en omgeving, ken ik de ins and outs van de verschillende buurten en kan ik iedereen van goed advies voorzien in zowel het aan- als verkoopproces. We hebben de ambitie om de Nederlandse Agency-familie uit te kunnen breiden door heel Nederland, zodat iedereen hier onderdeel van kan zijn.'

Hoewel het kantoor in Amsterdam zeven dagen per week in handen is van Nippérus en haar team, is ook Umansky er altijd bij betrokken. Zo zal hij dit voorjaar naar Nederland komen, om de grand opening van het eerste Europese kantoor te vieren. Tussen het zakenleven en het golfen in Amerika door zal hij ongetwijfeld wel een aantal keer in onze hoofdstad langskomen. Wie weet zien we hem zelfs nog op de Nederlandse banen een balletje slaan.

The Agency Amsterdam is voor al jouw vragen ‘just one phonecall away’ en daarmee jouw onderscheidende makelaar. The Agency Amsterdam is gevestigd aan de Van Eeghenstraat 82, 1071 GK te Amsterdam.

World
  • The Agency