Reisinspiratie: Isla Canela Golf

Golfers houden van reizen, of het nu dichtbij is of ver weg. Laat je inspireren door de specialisten van Pin High. Deze week: sfeervol boutique hotel direct aan de baan.

pin high

In het goedbezochte en golfrijke gebied in het zuiden van Spanje ligt Hotel Isla Canela Golf. Dit charmante en trendy boutique hotel met 58 kamers is zeer gunstig geprijsd. Het in kleurige en Andalusische stijl opgetrokken hotel ligt direct aan de Isla Canela golfbaan en is een ideaal vertrekpunt voor de talloze banen aan de Costa de la Luz en de oostelijke Algarve.

Meer informatie over deze en andere bestemmingen vind je hier

Het ligt op ca. 3,5 kilometer van de witte zandstranden van de Costa de la Luz en op 5 minuten rijafstand van het karakteristieke Spaanse plaatsje Ayamonte. In de vakantie genoemde golfbanen zijn in de meeste gevallen inwisselbaar voor andere golfbanen in de omgeving (soms met toeslag). In Spanje is ruim 90% van de bevolking van 12 jaar en ouder gevaccineerd! Bovendien hebben al meer dan 1,5 miljoen Spanjaarden de derde ‘boosterprik’ gehad. Spanje is daarmee op dit moment één van de veiligste bestemmingen om lekker te gaan golfen in de zon.