Half juli naar de Rosendaelsche

Het Big Green Egg Open wordt in 2022 van 14 - 17 juli gespeeld. Helaas wel in dezelfde week als The Open op St Andrews.

Rosendaelsche

Dit met 250 duizend euro gedoteerde Nederlandse kampioenschap is een van de 31 toernooien die de Ladies European Tour voor 2022 op de kalender heeft gezet. Er worden in totaal 21 landen aangedaan. Het totale prijzengeld bedraagt 24,5 miljoen - een record.
Voor het eerst in jaren staat er ook een Belgisch Open op het programma: van 27 - 29 mei op de Naxhelet Golf Club bij Wanze, een plaats die vlakbij de Maas tussen Charleroi en Luik ligt
Leuk nieuws, maar het is jammer dat dit door Mithra - een in België gevestigd farmaceutisch bedrijf - gesponsord toernooi gelijktijdig met het Dutch Open op Bernardus wordt gespeeld
Het seizoen 2022 begint in Afrika. Van 10 -13 februari wordt het Magical Kenya Open gespeeld.
De Tour keert terug naar Australië - als het allemaal kan vanwege covid-19 - en er zijn ook toernooien in Zuid-Afrika. Het circuit komt in het voorjaar ‘thuis’, in Europa. Van 5 - 8 mei staat het Madrid Open op het schema genoteerd.
Twee van de vijf Majors prijken ook op de kalender: het Amundi Evian Championship (21 - 24 juli) en het AIG Women’s Open op Muirfield (4 - 7 augustus).

Tour
  • Golfsupport.nl