En daar is Tiger weer

Anouk Sohier, Romy Meekers en Pasqualle Coffa spelen Qualifying School in Spanje … De terugkeer van Tiger & Zoon

Tiger en Charlie

Ladies European Tour
Van donderdag 16 tot en met maandag 20 december doen drie Nederlandse speelsters mee aan de beslissende fase van de Qualifying School. Die gaat over vijf ronden op de Noord- en Zuidbaan van het Spaanse La Manga.
Pasqualle Coffa heeft al een behoorlijke status voor het nieuwe seizoen, maar door in de top-20 te eindigen kan ze haar ranking verbeteren.
Anouk Sohier en Romy Meekers plaatsten zich via de afgelopen week ook op La Manga gespeelde prekwalificatie.
Na 72 holes valt de cut en de dames die doorgaan wacht dus een soort sprintrace om de felbegeerde kaarten.

DP World Tour
Het seizoen 2022 van de DP World Tour wordt pas van 20 - 23 januari voortgezet met het Abu Dhabi Championship.

PGA Tour
Toernooi:
PNC Championship
Data: 18 - 19 december 2021
Baan: The Ritz-Carlton Golfclub, Orlando Florida (VS)
Lengte: 6.498 meter
Par: 72
Prijzengeld: $ 1.085.000
Televisie: Alle dagen live op Ziggo Sport Golf. Zaterdag van 17.00 - 21.00 uur en zondag van 18.30 - 22.30 uur
Mooie namen: Er doen veertig spelers mee aan deze wedstrijd voor grootouders/kleinkinderen en ouders/kinderen, die in teams van twee de baan in gaan. Mooie koppels? Tiger en Charlie Woods, Nelly en (vader) Petr Korda, Gary en (kleinzoon) Jordan Player, Justin en (vader) Mike Thomas), Tom en (zoon) Michael Watson, Nick en (zoon) Matthew Faldo, Lee en (zoon) Daniel Trevino
Winnaars in 2020: Justin Thomas / Mike Thomas
Laatste winnaars: 2020 - Justin Thomas/Mike Thomas, 2019 - Bernhard Langer/Jason Donald Langer, 2018 - Davis Love / Dru Love, 2017 - Angel Cabrera / Angel Cabrera jr., 2016 - David Duval / Nick Karavites
Bijzonderheden: Deze 36-holes scramble op een ongetwijfeld uiterst vriendelijk opgezette baan heeft een qua golfhistorie mooi veld. Maar toch…
De aandacht zal ongetwijfeld worden ‘gestolen’ door Tiger Woods, die voor het eerst na zijn auto-ongeluk in februari een wedstrijd speelt. Net als vorig jaar doet hij dat samen met zijn nu 12-jarige zoon Charlie.

LPGA Tour
Het 34 toernooien tellende seizoen 2022 begint van 20 - 23 januari op Lake Nona in Florida met het Tournament of Champions.

Asian Tour
Het door Greg Norman en de Saoedi’s min of meer gekaapte circuit zet het seizoen van 13 - 16 januari voort met The Singapore International.

Tour
  • ProShots