Leading Courses plant bomen voor elke nieuwe beoordeling 

Voor elke nieuwe beoordeling die geschreven wordt op het platform, planten Leading Courses bomen met de hulp van Eden Reforestation Projects.

boom

‘Als we golfen zijn we één met de natuur en het is onze taak om die natuur te beschermen. Of het nou is door pitchmarks the repareren - zodat er minder (vervuilende) machines nodig zijn voor het onderhoud van de baan-, wat vaker met de fiets of het openbaar vervoer naar de baan te gaan of te accepteren dat de baan soms wat minder groen is zodat greenkeepers geen pesticiden meer te hoeven te gebruiken. We kunnen allemaal ons steentje bijdragen,',schrijft Leading Courses CEO Ruben Meiland in een email aan de gebruikers van Leading Courses.

Schrijf een beoordeling

'Zorgen voor de gezondheid van onze planeet is nog nooit zo belangrijk geweest. We zien nu al de impact op golf, met veranderende weersomstandigheden, wintersluitingen en een stijgend zeeniveau dat golfbanen wereldwijd nu al bedreigt. Het is nog niet te laat om hier iets aan te doen en als bedrijf zijn we ervan overtuigd dat we samen het verschil kunnen maken.’

Leading Courses plant daarom tot en met 31 december 3 bomen voor elke nieuwe beoordeling die geschreven wordt op het platform. Dus heb je een lijst met banen die je nog niet hebt beoordeeld, doe het dan nu en help mee het verschil te maken.