Koepka tekent bij Srixon

De viervoudige Majorwinnaar gaat spelen met de driver, ijzers en bal van Srixon, aangevuld met wedges van Cleveland. De hele set komt in een Srixon-tourbag te zitten.

Koepka tekent bij Srixon

'Ik voeg me bij mijn goede vrienden Shane Lowry, Graeme McDowell en Hideki Matsujama, en wordt een tour staff member van Srixon en Cleveland', aldus Brooks Koepka, die de laatste paar jaar als 'free agent' nergens onder contract stond. 'Het lijkt me leuk om op dagelijkse basis met een bedrijf bezig te zijn en bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling van toekomstig equipment.'

De 31-jarige Amerikaan kwam begin dit jaar in contact met Srixon en speelt sinds januari met de ZX7's, die hij 'de beste ijzers waarmee ik op de tour heb gespeeld' noemt. Hij had ze ook in zijn tas toen hij in februari het Waste Management Phoenix Open won, zijn achtste titel op de PGA Tour.

Met opeenvolgende overwinningen in het U.S. Open (2018 en 2018) en het PGA Championship (2018 en 2019) bereikte Koepka de eerste positie op de wereldranglijst, een positie die hij 38 weken bekleedde. Ook speelde hij in de Ryder Cup's van 2016, 2018 en 2020. Momenteel is hij de nummer 16 van de wereld.

Ook Srixon is blij. 'We zijn enorm trots om Brooks als ons nieuwste staff member te verwelkomen', zegt Lionel Caron, hoofd verkoop en marketing bij de Japanse producent. 'Hij is een van de beste speles in de wereld en met zijn Majors geeft hij ons merk nieuw allure.'

In de tas
Driver: Srixon ZX5 9.5°
IJzers: Srixon ZX7 Irons 4-PW
Wedges: Cleveland RTX ZipCore Tour Rack 52° MID, 56° MID, 60° LOW
Bal: Srixon Z-STAR Prototype
Tas: Srixon Tour Staff Bag