Als een god in Spanje

Sotogrande heeft dit najaar een superdeluxe 'overwinteringspakket' met 54 holes championshipgolf op drie Spaanse topbanen.

Als een god in Spanje

Klik hier voor informatie over de Sotogrande Experience en boekingen.

Als je de grijze luchten en dalende temperaturen zat bent, is Zuid-Spanje natuurlijk een geweldige plek om een paar dagen op te warmen. En als de financiën het toelaten, is Sotogrande een van de absolute topbestemmingen in Andalusië.

Valderrama

Het vijfsterrenhotel heeft dit najaar namelijk een Stay & Play-akket waarbij vier overnachten worden gecombineerd met greenfees op... (trommelgeroffel)... Real Club Valderrama, La Reserva Club en Real Club Sotogrande. Dat maakt je bucketlist meteen een flink stuk korter.

La Reserva

Om je klaar te stomen voor deze championship courses krijg je een TrackMan oefensessie met een PGA professional en maakt een fysiotherapeut de spieren helemaal los. En na je ronde kun je bijkomen met een goede lunch en een 'open bar' – altijd handig om die topronde goed te vieren of je frustratie te vergeten.

Real Club Sotogrande

Voor deze high-end golftrip naar de zon moet je er ook financieel behoorlijk warmpjes bij zitten, want de prijzen beginnen bij 2.500 euro. Zoek op de 'Sotogrande Experience' voor meer informatie.