Reisinspiratie: Blue Bay Curacao

Golfers houden van reizen, of het nu dichtbij is of ver weg. Laat je inspireren door de specialisten van Pin High. Deze week: Blue Bay Curacao, een stukje Nederland in de tropen.

blue bay

Het Blue Bay Curacao Golf & Beach Resort biedt het ideale Caribische vakantieplaatje: een azuurblauwe baai met een parelwit strand vol schaduwrijke palmen. Op de kliffen lonkt de zeer uitdagende Rocky Roquemore golfbaan. De luxe appartementen en villa's aan de baan bieden een fijn verblijf voor een ontspannen golfvakantie.

Meer informatie over deze en andere bestemmingen vind je hier.

Tijdens uw verblijf is een huurauto inbegrepen en bent u vrij om het eiland te verkennen. Willemstad is de hoofdstad van Curaçao en mag natuurlijk niet overgeslagen worden. Het bekendste deel van deze kleurrijke stad is het toeristische stadsdeel Punda. Hier vindt u onder andere de bekende handelskade met gevels in alle kleuren van de regenboog. Curacao zelf is een prachtig eiland en beschikt over vele mooie azuurblauwe baaien, maar op zo’n anderhalf uur varen ligt een klein onbewoond eiland met spierwitte stranden. Klein Curaçao is een paradijs voor snorkelaars en duikers. Naast een mooi rif en verschillende vissen is de kans groot dat u hier een zeeschildpad tegenkomt.