Golfers Magazine 9

In de nieuwe editie helpen we je in de zoektocht naar de beste bal voor jouw spel, leren we je een aantal spectaculaire slagen en duiken we in de erfenis van Arnold Palmer. Ofwel: onmisbaar leesvoer voor de enthousiaste golfer.

Golfers Magazine 9

Golfers Magazine 9 ligt vanaf eind deze week in de winkel. Heb je 'm voortaan liever op de deurmat? Neem dan hier een abonnement. Hieronder een greep uit de artikelen.

We missen allemaal meer greens dan we raken, maar met een up & down kun je nog steeds scoren. Ralph Miller legt uit hoe je een fatsoenlijke chip of pitch slaat én vervolgens ook de putt maakt.
'Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan', aldus de kersverse professional Dario Antonisse. De weg naar de top is lang, maar de 23-jarige golfer uit Zoetermeer weet wat tegenwind is. Een interview.
Wat is de beste bal voor jouw spel? Een tourbal, een bal voor de clubgolfer met of zonder urethanen cover of een 'internet-bal'? We zetten de opties op een rij en testen de beste exemplaren.
Ben je het zat dat de 'big dog' niet luistert? Met deze tips krijg je de driver beter onder controle, of je nu onder de 100, 90 of 80 wilt duiken.
Meer en meer talenten beproeven hun geluk op de PGA Tour en ondanks een 'strategische alliantie' met de grote broer wordt de Europese Tour met het jaar zwakker. Is er een oplossing?
Speel jij ook gewoon door deze winter? Dan houdt deze kleding je warm en droog. Onmisbaar voor een rondje najaarsgolf in ons koude kikkerlandje.
Blessures voorkomen begint met fit zijn. Dus helpt Liesbeth Pauwels met een serie oefeningen om mobiliteit, stabiliteit en flexibiliteit te verbeteren.
Met een Q-kaart in je achterzak is de 'veilige optie' vaak de beste, maar soms vraag een rondje golf om spektakel. Maak kennis met de verticale flop, de lage hook, de stuit-en-stop-chip en de korte bunkerslag.
Vijf jaar na zijn dood is Arnold Palmer nog steeds een belangrijke factor in golf. Hij was een begenadigd golfer en en groot winnaar, maar bovenal de kampioen van het volk.
De Approach R10 launch monitor van Garmin is de grote golfverrassing van deze zomer. We testen hem en geven meteen een basiscursus data lezen. Welke cijfers zijn belangrijk en wat is 'ruis'?
Ben je de kou en nattigheid even helemaal zat? Droom dan even heerlijk weg met de beste tien banen van de Caraïben. En wie weet zit er nog een klein reisje in het vat?