Warm en droog met Ping

Dankzij technologische materialen beschermt de najaarscollectie van Ping je ook de komende maanden tegen de elementen.

Warm en droog met Ping

De SensorDry-serie regenkleding is uitgebreid en de samenwerking met 'isolatie-expert' PrimaLoft wordt gecontinueerd, zodat je deze winter in de baan warm en droog blijft.

Je kunt kiezen uit drie regenjacks. De SensorDry 2.5 (€ 290) is ontwikkeld in samenspraak met tourprofessionals en biedt optimale bescherming tegen de regen en wind. Zoals de naam al doet vermoeden, is de stof opgebouwd uit 2,5 laag en door de stretcheigenschappen heb je volop bewegingsvrijheid.

Het jack is daarnaast zeer licht en heeft goede ademende eigenschappen. Het is uitgerust met twee zijzaken en een binnenzak. Combineer 'm met de SensorDry 2.5 broek en je hebt een compleet regenpak.

De SensorDry Pro (€ 240) combineert comfort met functionaliteit, wat het jack volgens Ping ideaal maakt voor veranderende omstandigheden. De aanpasbare kraag houdt regendruppels op afstand, de 'stormboorden' bij de mouwen voorkomen dat de wind naar binnen waait en de dunne voering zorgt voor een warm bovenlichaam.

De rits kan – net als bij de SensorDry 2.5 – zowel van boven als beneden open en naast twee zijzakken heb je ook een borstzak. De SensorDry Pro is verkrijgbaar in drie 'colour-blocked' designs met zware mouwen.

De lijn regenkleding wordt gecompleteerd door het SensorDry jack (€ 165), net als de rest voorzien van gesealde naden. De voering rekt mee en met een koord in de boord en klittenband aan de uiteinden van de mouwen kan het jack op maat worden gemaakt om water en wind 'buiten boord' te houden.

Gaat de temperatuur richting het vriespunt, dan biedt het Norse S3 jack (€ 240) uitkomst. De nieuwste generatie is aan de voorkant gevuld met ThermoPlume isolatiemateriaal, dat is ontwikkeld door specialist PrimaLoft. Deze waterafstotende, zijdeachtige vezels zijn extreem licht en klein, terwijl ze wel de warmte en zachtheid van natuurlijk dons bieden. In de mouwen en aan de achterkant is Silver Active isolatie verwerkt.

Voor de buitenkant is waterafstotend en rekbaar materiaal gebruikt, terwijl het naadloze patroon aan de voorkant naast een leuk visueel effect ook extra bescherming tegen de regen en kou biedt.

Ook nieuw is de Power Half-Zip (€ 135) met camouflagepatroon, die waterafstotend en winddicht is, terwijl je nauwelijks inlevert op bewegingsvrijheid. De Felix-middenlaag (€ 105) staat garant voor extra warmte en is voorzien van stretchpanelen om vrijuit te kunnen swingen.

Ga naar de website van Ping om de hele lijn te bekijken.