Nieuwe brochure Pin High Golftravel

Nieuwe bestemmingen, herontdekkingen, maar vooral volop inspiratie en unieke arrangementen tegen scherpe prijzen.

pin high

Iedereen gevaccineerd op reis

Wat fijn dat iedereen die dat wil nu volledig gevaccineerd is. Dat betekent weer kunnen reizen en genieten. Pin High is er trots op dat zij erin geslaagd is weer een heel mooie brochure te presenteren met volop keuze en nieuwe ontdekkingen.

In Spanje ontdekte Pin High vlakbij Jerez en Sevilla het prachtig gerenoveerde Montecastillo direct aan de baan. Doorrijdend naar de Costa del Sol bekeek zij de ‘total make over’ van Almenara, dat nu SO/ Sotogrande heet. Een prachtige toevoeging aan het aanbod in Spanje. Op Madeira herontdekte Pin High de drie spectaculaire banen, voortreffelijke hotels en vooral heel prettig: nergens massatoerisme. Met een uitgebreid aanbod mooie appartementen en villa’s aan de baan met volop greenfees is thuiswerken in een lekker klimaat heel gemakkelijk geworden.

Kortom, in de nieuwe Pin High brochure staat weer voor ieder wat wils.

Pin High geld terug garantie

De Pin High geld terug garantie maakt het nog steeds mogelijk met een gerust hart uw golfvakantie vroeg te boeken. U profiteert hiermee van de beste starttijden en de leukste aanbiedingen. Wordt of is het reisadvies code oranje of rood, dan kan op elk moment tot 2 weken vóór vertrek kosteloos geannuleerd of omgeboekt worden (m.u.v. eventuele vliegtickets). Zelfs bij betaling met een Pin High coronavoucher krijgt u uw geld terug! De unieke garantie is verlengd voor alle vakanties met vertrek vóór 31 maart 2022.

Voor het aanvragen van de gratis brochure zie www.pinhigh.nl/brochure.