Dutch Open draagt Duca del Cosma

Golffashion merk Duca del Cosma heeft bijgetekend en is ook de komende 3 jaar de officiële kleding en schoenensponsor van het Dutch Open.

duca

De samenwerking tussen Duca del Cosma en TIG Sports is geprolongeerd en de NGF vrijwilligers zullen weer gekleed gaan met een polo, windjack en cap van Duca del Cosma zodat ze duidelijk herkenbaar in de baan staan.

Tijdens het Dutch Open op de Bernardus te Cromvoirt van 16-19 september 2021 staat Duca del Cosma met een grote stand en het hele verkoopteam in het promo-dorp. Alle golfschoenen zijn er te zien en ook de kleding en de schoenen die Joost Luiten draagt zijn verkrijgbaar. Niet alleen de kleding zoals polo’s en truien, maar ook accessoires zoals caps, windjacks en ook het nieuwste Duca product: golfhandschoenen in vijf verschillende designs en maten, zowel voor dames als voor heren en ook voor links- en rechtshandigen.

Duca del Cosma heeft al jaren de grootste collectie op het gebied van winter golf laarzen en de nieuwste modellen zullen dan ook te zien zijn op de Duca del Cosma stand in het promo-dorp.

De nieuwe wintercollectie is per 4 oktober beschikbaar op www.ducadelcosma.com en uiteraard bij de betere golfwinkels en proshops.