Met KLM Open Radio bovenop het toernooi

Of je nu naar Bernardus gaat of liever thuis in de tuin blijft zitten, ook dit jaar hoef je geen minuut van het KLM Open te missen dankzij KLM Open Radio en Ziggo Sport Golf. Vier dagen lang zitten ze boven op het toernooi.

radio

Wat ooit begon als weinig meer dan het oplezen van leaderboards en een enkel interview, is onder leiding van Robbert Meeder en technicus André Rotgans uitgegroeid tot vaste waarde bij het toernooi met duizenden luisteraars in de baan en over de hele wereld. Met anchors in de studio, tientallen vooraf gemaakte interviews met spelers, en soms wel zes verslaggevers in de baan wordt het toernooi op de voet gevolgd.

Het team bestaat uit professionals uit de media en enthousiaste vrijwilligers uit andere vakgebieden. Vier dagen lang wordt vanaf een uur of tien in de ochtend tot ongeveer zes uur in de avond live verslag gedaan vanaf Bernardus waarbij de meest tot de verbeelding sprekende groepen slag voor slagen worden gevolgd.

De uitzendingen zijn te volgende op de baan via de frequentie 104.6 FM, maar natuurlijk ook via de app en de website van het Dutch Open. Klik hier voor de link naar de stream

Natuurlijk is ook Ziggo Sport aanwezig op Bernardus. De golfzender die nagenoeg elk toernooi van de Europese Tour uitzendt, heeft niet alleen vele uren live golf in de aanbieding maar maakt met verslaggevers ter plaatse ook zendtijd vrij voor interviews en sfeerimpressies van de 103e editie van het KLM Dutch Open.

Misschien ook voor jou:
KLM Open Reportage: KLM Open Radio