Golfers Magazine 7

Waarom gaat Amerika de Ryder Cup winnen? Is CBD-olie een wondermiddel of een hype? Hoe speel je de sleutelholes van Bernardus? Vindt Jan Lammers golf een sport of ontspanning? Allemaal vragen waarop we in Golfers Magazine 7 een antwoord geven.

Golfers Magazine 8

Volgens schema had Golfers Magazine 7 deze week op de mat moeten vallen. Helaas is er door onvoorziene omstandigheden enige vertraging in het productieproces opgetreden. Golfers Magazine 7 ligt vanaf 7 september op de mat en in de winkel. Hieronder alvast een greep uit de artikelen.

Als covid-19 niet op het laatste moment roet in het eten gooit, wordt er over twee weken eindelijk gespeeld om de titel in het Dutch Open. Voor het eerst op Bernardus, dus vroegen we Joost Luiten naar de sleutelholes.
Wil Besseling staat half september voor de twaalfde keer op de eerste tee van ons Open. Voor elk jaar dat hij speelde, stelden we de 35-jarige golfer uit Hoorn een vraag. 
En we hebben deze maand nog een ander groot sportevenement: de Formule 1 op Zandvoort. En laat sportief directeur Jan Lammers nou ook golfen. Tijd voor een gesprek.
In drie van de vier Majors had Louis Oosthuizen dit jaar een kans op te winnen, maar de Zuid-Afrikaan greep elke keer mis. Is deze boerenzoon soms té bescheiden?
Europa heeft wel vaker als underdog de Ryder Cup mee naar huis genomen, maar volgens Jan Kees van der Velden is Amerika dit jaar wel héél erg favoriet. Een analyse.
Wie wil er nou niet op commando een draw, fade of lage punch kunnen slaan? We nemen de belangrijkste balvluchten weer een keer met je door, want ze zijn de basis voor lagere scores. 
Is er in jouw tas (en portemonnee) nog ruimte voor nieuwe spullen? We gingen aan de slag met de nieuwe putters van Ping, woods van Mizuno, schoenen van Puma en een laser van Motocaddy.
Altijd wind, een links met een klassieke en een spectaculaire negen en altijd een vakantiegevoel omdat je eerst een stuk moet varen. Wat een weelde op waddeneiland Texel.
In de plaatselijke drogisterij staan er planken vol producten met CBD-olie en ook in de golfwereld worden ze steeds vaker gebruikt. Is CBD een wondermiddel of een hype?
Vergeet die ingrijpende veranderingen in je swing of de inhoud van je tas. Focus op de details en je zult rijkelijk worden beloond, want veel kleine tips kunnen grote positieve gevolgen hebben voor je spel.