Testers gezocht

Golfers Magazine zoekt enthousiaste golfers die het Arccos Caddie-systeem willen testen in hun jacht op een betere handicap.

Testers gezocht

Speel jij minimaal één keer per week? Ben je dol op statistieken en heb je een smartphone? En ben je bereid tijd te investeren om je spel te verbeteren en ons (en je volgers op social media) daarvan op de hoogte te houden? Dan hebben we de komende maanden wellicht een leuke klus voor je.

Golfers Magazine zoekt viert golfers die voor langere tijd het Arccos Caddie-systeem willen testen. Dit platform registreert via sensoren in je grips data over al je slagen, zodat je precies weet wat je sterke en zwakke punten zijn. En daar moet je dus vervolgens aan werken om beter te worden. Volgens Arccos weten gebruikers die minimaal tien ronden spelen bijna vier slagen van hun handicap af te schaven.

We hebben wel een aantal eisen:
- Je wilt tijd investeren om je handicap te verlagen.
- Je begrijpt de technologie die het Arccos Caddie-systeem gebruikt.
- Je rust al je clubs uit met sensoren.
- Je test de Smart-sensoren en de Link tussen de vijf en tien ronden van 18 holes (twintig keer 9 holes mag ook)
- Je houdt elke week je scores bij.
- Je post op social media over je reis naar een betere handicap.
- Je geeft Golfers Magazine feedback over de testresultaten.
- Je krijgt een briefing van Arccos Caddie over het gebruik van het systeem.

Lijkt dit je wel wat en vind je het geen probleem dat Arccos Caddie je e-mailadres krijgt? Volg dan @arccosgolf op Twitter en stuur een mail naar redactie@golfersmagazine.nl. Vermeld je handicap, het aantal keren dat je per maand speelt en een korte motivering waarom jij Arccos Caddie wilt proberen.

Je moet wel zeker weten dat je in juli en augustus aan die tien ronden komt, zodat we begin september met jouw feedback aan de slag kunnen voor het testverslag in Golfers Magazine.

De testers mogen de sensoren en de Link (die communiceert met je smartphone) na de test natuurlijk gewoon houden, zodat je altijd het maximale resultaat uit je spel haalt. We horen graag van jullie!