Pro Golf Events meets Pro Golf Tour

Heb je je altijd al eens willen meten met de beste spelers van Europa? In samenwerking met DGC De Gelpenberg organiseert Pro Golf Events een kwalificatietoernooi voor het FaberExposize Gelpenberg Open. Sleep jij een van de wildcards in de wacht?

GELPENBERG

In 2020 vierde DGC De Gelpenberg haar 50-jarig bestaan en wisten ze de organisatie van een Pro Golf Tour wedstrijd aan zich te binden. Dit circuit voor professionals doet diverse prachtige golfbestemmingen aan in en net buiten Europa en is bovendien dé springplank voor veel startende golfprofessionals.

Door alle Corona-perikelen kon het toernooi in 2020 niet doorgaan, maar alles wijst erop dat in 2021 het toernooi wel gaat plaatsvinden. Extra opsteker is de aankondiging eerder deze week, dat media- en event gigant FaberExposize zich verbindt aan het toernooi. Zij verzorgen o.a. media uitingen in de Formule 1 en de Ocean Race, maar ook bij het North Sea Jazz festival en onlangs bij het Eurovisie Songfestival.

De inschrijvingen voor het evenement gingen zo snel dat deze inmiddels gesloten is en een startbewijs alleen nog via een wildcard te krijgen is en ook jij kan daarvoor in aanmerking komen.

Tijdens een kwalificatietoernooi op 9 augustus ontvangt de winnaar een wildcard van de organisatie. De nummers 2 en 3 krijgen tevens de mogelijkheid om zich in te schrijven. Heren professionals en amateurs met een maximale handicap van 5.0 kunnen zich inschrijven via www.progolfevents.nl/fgo-qualifier