De opkomst van Michael Kors op de golfbaan

We selecteerden drie polo's die een waardevolle aanvulling zijn op de outfits die je al hebt hangen.

kors

Geen kledingstuk is zo verbonden met de golfsport als de polo. Ongetwijfeld ben je al bekend met de polo’s van Lacoste, Adidas, Nike en Lululemon die ook door veel bekende golfers gedragen worden. Sinds 2018 richt ook een ander bekend designmerk zich op golfers met een mooie collectie die steeds meer golfers aanspreekt: Michael Kors.

Michael Kors is bij het grote publiek bekend geworden door de iconische tassen. En ondanks dat Michael Kors al sinds 1981 direct is begonnen met het ontwerpen en produceren chique en comfortabele sportkleding, is die collectie een stuk minder bekend. Om de gewenste bekendheid te krijgen in de golfwereld sponsort Michael Kors o.a. de Zuid-Afrikaanse Masters winnaar (2011) Charl Schwartzel. Met mooie ontwerpen van goede kwaliteit vallen de polo’s van Michael Kors flink in de smaak. En met tarieven van rond de €80,- a €130,- zijn de prijzen voor designerkleding zeer acceptabel.

Zelf ook de golfbaan op met een Michael Kors polo? GolfersMagazine.nl selecteerde drie die een waardevolle aanvulling zijn op de outfits die je al hebt hangen.

Deze sportieve polo van Michael Kors is er eentje die op het lijf geschreven is van golfers. Met de lichte stof zit deze als gegoten. Wendbaar voor bij de lange slagen en met de witte kleur ook ideaal om te spelen in de volle zon en te combineren met elke kleur pantalon of bermuda.

Een mooie lichtblauw gekleurde polo die opvalt en tegelijkertijd ook een chique uitstraling heeft. Zoals je op de foto kan zien mengt de kleur van de polo goed met licht gekleurde broeken. De blauwe polo sluit met drie knoopjes en heeft een geborduurd merklogo op de voorzijde. De polo is van 100% katoen gemaakt waardoor hij comfortabel zit.

Voor de koudere dagen is deze polo met lange mouwen een perfecte aanwinst. De zwarte polo staat goed in combinatie met elke kleur broek. Deze nette polo heeft een zilveren print aan de linker voorzijde met het logo van Michael Kors.