Golfen voor Het Vergeten Kind

Nu steeds meer maatregelen los worden gelaten en de nabije toekomst er zonnig uit ziet, kan er ook weer gedacht worden aan golfen voor het goede doel.

goyer

Stichting Golf4charity organiseert twee keer per jaar een fundraising toernooi voor het Goede Doel. In 2016 vond het eerste toernooi plaats op golfbaan Naarderbos t.b.v. War Child. Daarna volgden toernooien voor o.a. Make a Wish, het Wereld Natuurfonds en het Vergeten Kind op o.a. de Koninklijke Haagsche en Golf & Countryclub de Goyer. Inmiddels heeft de organisatie Stichting Het Vergeten Kind omarmt als vast doel en kiezen ze in het najaar elk jaar een ander goed doel.

Op 12 juli 2021 is er een toernooi voor Het Vergeten Kind op de Goyer waarbij het de deelnemers aan niets ontbreekt en er mooie prijzen te winnen zijn. Zo kan je een MINI Electric winnen bij een hole in one challenge, is de hoofdprijs een golfreis naar het Hyatt in Agadir met greenfee’s op de Thazegout Golfclub en kan je een gloednieuwe driver winnen met de longest-drive. Daarnaast wordt de innerlijke mens op de baan goed verzorgd door onder meer oesters, kreeft en champagne te serveren.

De dag wordt afgesloten met een loterij en een veiling tijdens het driegangen diner, dat wordt verzorgd door de uitstekende brigade van de Goyer. Het doel van het toernooi is tweeleidig: de deelnemers een fantastische golfdag bezorgen en tegelijkertijd een mooie opbrengst genereren voor het begunstigde doel.

Er zijn nog enkele flights beschikbaar en een halve flight kopen behoort ook tot de mogelijkheden.

Inschrijven kan op www.golf4charity.nl/het-vergeten-kind/

Het Vergeten Kind ondersteunt kinderen die het slachtoffer zijn van geweld en/of misbruik. Zij begeleiden deze kinderen naar een goede toekomst en bieden ondersteuning in het verwerken van trauma’s. Daarnaast bieden zij getraumatiseerde kinderen de gelegenheid om van een onbezorgde vakantie te genieten in een Heppie huis. Deze zomer gaat de bouw van een nieuw Heppie Huis op de Veluwe van start. De opbrengst van het toernooi komt geheel ten goede aan de inrichting van dit Heppie Huis.