Motocaddy gps-trolleys

Motocaddy introduceert drie nieuwe elektrische gps-trollys, waarmee er nu vijf modellen zijn die je voorzien van afstandsinformatie. Dankzij 'cellular connectivity' blijf je zelfs in de baan in contact met de buitenwereld.

Motocaddy gps-trolleys

De zogenaamde 'cellular connectivity' is nieuw voor trolleys en komt vanaf deze zomer beschikbaar voor alle M5 GPS en M-Tech modellen. Deze hebben een ingebouwde simkaart en antenne, zodat ze net zo werken als een smartphone. In de praktijk betekent dit dat gebruikers meer details op de kaarten te zien krijgen, real-time updates mogelijk worden en data over je prestaties direct op je scherm zichtbaar zijn. De extra features komen beschikbaar via een jaarabonnement.

M-Tech

Het vlaggenschipmodel, de M-Tech (€ 1399), heeft een aantal upgrades gekregen, waaronder een nieuwe hoge resolutie touchscreen van 3,5 inch (voorzien van cellular connectivity), leren handgrepen en chromen details. Een elektronische handrem voorkomt eventuele problemen op heuvelachtig terrein en dankzij de dowhill control technologie houdt hij ook bergafwaarts een continue snelheid.

M5 GPS

De M5 GPS (€ 1149) maakte als eerste gps-trolley met touchscreen vorig jaar al indruk en Motocaddy heeft 'm met sportieve wielen en de eerder genoemde extra beeldschermfeatures nog beter gemaakt.

Op het 3,5 inch beeldscherm krijg je informatie over 40.000 voorgeladen golfbanen over de hele wereld. Je krijgt nu ook de werkelijke vorm van de green te zien, inclusief afstanden tot voorkant, midden en achterkant, hindernissen en (verplaatsbare) pinposities.

M3 GPS

De nieuwe M3 GPS (€ 1049) heeft een 1,8 inch touchscreen, dat qua technische specs niet onderdoet voor de populaire M5. Ook deze trolley kan via Bluetooth communiceren met de Motocaddy GPS app om informatie van je smartphone op het scherm te krijgen en updates van banen door te voeren.

De lithium accu kan zowel in de trolley als los worden opgeladen. Net als de M5 kan de trolley zeer eenvoudig worden ingeklapt, waarna de wielen kunnen worden omgedraaid zodat hij nog minder ruimte inneemt. Er is ook een M3 met dowhill control technologie.

M7 Remote

De compacte M7 Remote (€ 1399) is uitgerust met een oplaadbare afstandsbediening die de trolley naar voren, achteren, links en rechts kan sturen en een handige pauzefunctie heeft. De profielwielen hebben grip op elk terrein en ook hier houdt dowhill control technologie de snelheid constant. Het display is goed afleesbaar in de zon.

M1

Het M1 (€ 899) instapmodel is volgens Motocaddy de 'makkelijkste compacte trolley ter wereld' en past in elke kofferbak. Het nieuwe lcd-scherm heeft een snelheidsmeter met negen instellingen, een batterij-indicator en aanpasbare afstandscontrole tot veertig meter. Hij is voorzien van een usb-aansluiting om je telefoon opgeladen te houden.

www.motocaddy.nl