Adidas Go-To Collection

De nieuwe Go-To Collection van Adidas Golf is 'Primegreen', wat betekent dat minimaal veertig procent bestaat uit rerecycled materiaal.

Adidas Go-To Collection

Soms bekruipt je het gevoel dat bedrijven alleen een klein beetje recyclen om het stempeltje 'duurzaam' op hun product te kunnen plakken – zoiets als één minuscuul zonnepaneeltje op een nieuwbouwhuis plaatsten.

Maar met de Primegreen Go-To Collection gaat Adidas een flinke stap verder: om dit label te verdienen, moet minimaal veertig procent van de kleding bestaan uit materiaal dat een vorig leven heeft gehad. Kijk, dát begint ergens op te lijken.

De Go-To polo bestaat zelfs voor 89 procent uit gerecycled materiaal, waarmee Adidas een overtuigende stap zet in zijn streven om in 2024 honderd procent gerecycled materiaal te gebruiken in al zijn producten.

De polo heeft volgens de ontwerpers een katoenachtig gevoel en kan met zijn ingetogen kleuren en design overal worden gedragen. Dankzij een flexibele kraag trek je 'm eenvoudig aan. De vrouwenversie is beschikbaar met lange en korte mouwen.

De Go-To-lijn wordt gecompleteerd met een short, rokje en een lange broek.

www.adidas.nl