Golfers Magazine 2

Rory en Augusta • nieuwe schoenen • de meest gewilde slagen in golf • favoriete reisbestemmingen • klimaatverandering en golfbanen • tips uit de bunker • Q&A's WHS
Golfers Magazine 2

Eind deze week valt de nieuwe Golfers Magazine weer op de deurmat, boordevol handige instructie, mooie interviews, verrassende analyses en nieuw equipment. In nummer 2 vind je onder andere de onderstaande artikelen.

Nooit meer een nummer missen? Klik hier om je te abonneren.

Rory McIlroy is nog maar één zege verwijderd van een Career Gand Slam, maar iedere keer gaat het mis op Augusta National. Waar laat hij het liggen? En kán hij in de week van 8 tot en met 11 april wel winnen?
Om beter te gaan golfen, is oefenen noodzakelijk, maar dan hebben we het niet over blind drie emmers ballen leeg slaan. Oefen gericht, werk aan je techniek en je vertrouwen en je zult de resultaten in de baan terug zien. Roberto Schuit heeft een aantal nuttige drills in de aanbieding.
Nieuw seizoen, nieuwe schoenen. Of je nu klassiekers met spikes wilt of moderne sneakers met noppen, de keuze is reuze. We zetten onze favorieten voor je op een rij. Deze schoenen houden je voeten droog, stabiel en comfortabel.
En wéér valt de competitie door corona in het water. Is dat erg? Alles is relatief, maar uit ons onderzoek blijkt dat de Nederlandse golfer heel graag wedstrijden speelt, met de competitie als kers op de taart.
Sta je de bal even niet geweldig te raken? Geen paniek. Wij zetten zes slagen voor je op een rij die je scorekaart ook in lastige tijden toonbaar houden. Dat maakt ze de meest gewilde slagen in golf, dus zorg dat je ze onder de knie krijgt.
Hopelijk hebben we de coronacrisis binnen afzienbare tijd onder controle, maar dan zitten we altijd nog met de klimaatcrisis. We moeten op een andere manier golfbanen gaan aanleggen en onderhouden. Afwachten is geen optie...
's Werelds beste golfer met een beperking komt uit Nederland en heet Daphne van Houten. Van dromen over een toekomst op de LET naar een mogelijke deelname op de Paralympische Spelen... dat is even slikken.
Hoe is jouw buskerspel? Een speler die onder de 100 wil duiken, neemt genoegen met het bereiken van de green, terwijl iemand die onder de 80 wil scoren, de bal toch echt in de buurt van de vlag moet krijgen. We hebben een serie tips voor golfers van elke niveau.
Uh, willen jullie dat nieuwe Wereld Handicap Systeem nog één keer uitleggen? Natuurlijk. We beantwoorden de meest gestelde vragen, zodat je voor eens en altijd weet hoe het werkt... en je het je flightgenoten uit kunt leggen.
We stappen nog niet in het vliegtuig, maar waar gaat jouw eerste golfreis naartoe? Wij zetten onze favoriete bestemmingen op een rij en dromen lekker door, want er kómt een tijd dat we weer mogen....

Laatste nieuws