Reisinspiratie: Landgoed Lauswolt

Golfers houden van reizen, of het nu dichtbij is of ver weg. Laat je inspireren door de specialisten van Pin High. Deze week: golfen op stand

lauswolt

Verscholen in de prachtige bossen van Beetsterzwaag ligt het best bewaarde geheim van Friesland: vijfsterrenhotel Landgoed Lauswolt. In een adembenemende omgeving zorgt een fantastisch team ervoor dat het u geen moment aan iets ontbreekt. Landgoed Lauswolt heeft maar één doel: u de meest unieke en onvergetelijke ervaring bieden.

Of u nu wilt golfen, ontspannen in de Health & Spa of culinair wilt dineren in Michelin-sterrenrestaurant De Heeren van Harinxma, het is allemaal mogelijk. De medewerkers van Landgoed Lauswolt vormen de ziel van het hotel en staan altijd klaar om ervoor te zorgen dat u geniet van een onvergetelijk verblijf.

De villa is in 1868 gebouwd door de Friese adel en ademt nog altijd die statige sfeer van weleer. Ook het Friese landschap zal u bekoren: prachtige wouden, pittoreske stadjes, levendige havens en talrijke meren. De winkelsteden Groningen en Leeuwarden liggen op een half uurtje rijden van het hotel. Leeuwarden is de trotse hoofdstad van Fryslân. Een verrassende stad met een sfeervol en groen centrum waar u heerlijk kunt winkelen. Aan de grachten staan honderden monumenten en vindt u prachtige musea. Leeuwarden bruist!

Meer informatie over deze en andere bestemmingen vind je hier.