Reisinspiratie: Kasteel Vaalsbroek

Golfers houden van reizen, of het nu dichtbij is of ver weg. Laat je inspireren door de specialisten van Pin High. Deze week: naar het drielandenpunt.
vaalsbroek

Daar waar Nederland, België en Duitsland samenkomen, ligt Vaals, het hoogste punt van Nederland. U heeft hier echt het gevoel in het buitenland te zijn: het landschap met de hoogteverschillen en het aangename klimaat. In het pittoreske Limburgse heuvellandschap pronkt het 15e eeuwse kasteel tezamen met het luxueuze hotel Bilderberg Kasteel Vaalsbroek. Een uitstekend vertrekpunt naar het bourgondische Maastricht of het bruisende Aken.

Het fraaie hotel met het historische kasteel ligt te midden van 18 hectare Engelse kasteeltuinen op 2 km afstand van het Drielandenpunt. Voor een deel is het hotel gesitueerd in een mooi gerestaureerde watermolen die tot rijksmonument verklaard is. Hier vindt u het à la carte-restaurant, de bistro en de bar. Nog afgezien van de culinaire genoegens, het comfort en de vele faciliteiten die het hotel rijk is, liggen binnen een half uurtje rijden de golfbanen voor het oprapen.

Meer informatie over deze en andere bestemmingen vind je hier.

Laatste nieuws