Reisinspiratie: Winselerhof

Golfers houden van reizen, of het nu dichtbij is of ver weg. Laat je inspireren door de specialisten van Pin High. Deze week: uit in eigen land.

winselerhof

Limburg: prachtige heuvellandschappen, kabbelende beekjes en indrukwekkend diepe kalksteengroeves. Een fantastische golf-, wandel- of fietslocatie waarbij je je in het buitenland waant. Geniet van de rust die deze provincie biedt of zoek juist de gezelligheid op in wereldstad Maastricht met zijn culinaire hoogtepunten, exclusieve boetiekjes en de typische witte vakwerkhuisjes.

De bourgondiër komt echt aan zijn trekken in Hotel Winselerhof, een romantische herenboerderij met gastronomische restaurant.

Romantische binnenhof is voorzien van parasols en volop zitgelegenheid. Voor het diner kunt u terecht in het gastronomische restaurant Pirandello, waar men zich laten inspireren door de Italiaanse keuken. De gerechten worden bereid met verse, regionale en meestal biologische producten begeleid door een keur aan wijnen. Luigi’s Restaurant en Bar is een heerlijke plek om overdag te genieten van huisgemaakte focaccia, een pastagerecht of gelati.

De kamers liggen rondom het romantische binnenhof. Gewelvenplafonds en houten balken geven de kamers een geheel eigen karakter. Het gebruik van natuurlijke materialen en warme kleuren draagt bij aan een sfeervol geheel.

Meer informatie over deze en andere bestemmingen vind je hier.

World
  • Pin High