PGA Holland en Golfers Magazine gaan samenwerken

Dé opleider en vertegenwoordiger van teaching professionals in Nederland en dé golfglossy van Nederland en België slaan de handen ineen op het gebied van golfinstructie en promotie.

instructie

Als sinds de oprichting in 1984 maken instructieartikelen een wezenlijk onderdeel uit van Golfers Magazine. Zowel (inter)nationale topspelers als in Nederland actieve teaching professionals helpen gepassioneerde golfers via hun lijfblad om beter te gaan spelen.

Hoofdredacteur Martijn Paehlig: 'Iedereen weet dat je meer plezier uit het spel haalt als je vaker speelt en oefent, en met enige regelmaat golfinstructies tot je neemt. Les nemen bij een PGA professional is natuurlijk het effectiefst, maar ook goede instructieartikelen kunnen je een eind op weg helpen. Door deze twee aspecten – papieren en fysieke instructie – nog nadrukkelijker te combineren, hopen wij ons motto 'beter spelen is meer plezier' nog beter in praktijk te kunnen brengen.

Frank Kirsten, directeur PGA Holland: 'Wij zijn bijzonder verheugd met de samenwerking. Golfers Magazine past perfect bij het imago en de strategie van de PGA Holland. We zijn een van de toonaangevende opleiders voor golfprofessionals in Europa en onze leden staan garant voor de beste golfinstructie op alle niveaus. Als mensen beter leren golfen, gaan ze ook vaker spelen, en dat is goed voor de hele golfmarkt. Wij kijken uit naar een fijne samenwerking met Golfers Magazine, in onze ogen het beste golfblad van Nederland en België.’

Alle eigen instructies in Golfers Magazine worden vanaf nu gemaakt in samenwerking met een bij PGA Holland aangesloten professional. Daarnaast krijgt in elk nummer één van de aangesloten teaching pro's de kans om zichzelf te introduceren, natuurlijk inclusief zijn of haar 'gouden speltip'. In het kader van de overeengekomen samenwerking is tevens een speciale PGA Holland-korting in het leven geroepen, waarbij professionals – voor zichzelf en hun leerlingen – tegen een zeer scherpe prijs een abonnement op Golfers Magazine kunnen afsluiten. Voor de nabije toekomst staan er nog tal van andere gezamenlijke activiteiten op stapel.

Meer informatie over PGA Holland vind je hier

Elke editie van Golfers Magazine een grote instructie met een PGA Holland pro. (Foto: Corné van der Stelt)
Clubs & amateurs
  • Ronald Speijer