Golfers Magazine 1

Eind deze week ligt de eerste Golfers Magazine van 2021 in de winkel. We hebben een nieuwe cover, maar binnenin vind je nog steeds de beste instructietips, verrassende reportages en mooie interviews.
Golfers Magazine 1

Volgens de voorspellingen is Nederland volgende week wit, maar wij bereiden je in Golfers Magazine onverstoorbaar voor op het komende seizoen. We verzamelden de beste tips van de afgelopen jaren, laten zien hoe je leert putten als een professional en nemen de grip nog een keer goed onder de loep.

In Golfers Magazine 1 lees je onder andere....

Ken je afstanden. Bepaal de groeirichting van het gras. Open je stand in de bunker... onze Nederlandse playing – en teaching professionals geven je onmisbare tips om dit seizoen beter te gaan scoren.
Waar kunnen Anne, Joost en Wil nog winst boeken? We doken in de statistieken van de Nederlandse topgolfers en keken waar hun sterke en zwakke punten liggen. Cijfers liegen niet.
Als je niet mag reizen, kun je altijd nog lekker wegdromen bij een reisverhaal. We gaan naar het veelzijdige Mallorca en spelen daar compleet verschillende banen. Als de lockdown voorbij is, weten we het wel...
Ping heeft een naam hoog te houden op het gebied van vergevingsgezindheid en de G425-drivers en -fairwaywoods stellen niet teleur. Ook testen we ijzers van Srixon en TaylorMade's opvallende kruising tussen een blade- en een malletputter.
Onze beste amateur luistert naar de naam Nordin van Tilburg en we spraken met hem over zijn toekomstplannen. 'Zodra ik goed genoeg ben, zet ik de stap', aldus de immer hardwerkende Brabander.
Eind vorig jaar overleden zowel Robbie van Erven Dorens als Peter Alliss. We kijken uitgebreid terug op het leven van Mr. Golf en The Voice of Golf.
Greens missen we allemaal, maar de gouden regel is dat je vervolgens niet wéér een fout maakt en zorgt dat je volgende slag een putt is. Deze strategische tips houden je scorekaart toonbaar.
Tourprofessionals checken hun grip elke dag, dus kan het geen kwaad als wij aan het begin van het seizoen de basis nog een keer goed doornemen. Dit voorkomt grote problemen in de je swing.
Extreem dikke grips, ijzers van één lengte, een versterkt driverclubhoofd met 5,5 graad loft... om de tas van Bryson DeChambeau te vullen, moet je hogere wiskunde gestudeerd hebben. We spreken de fitters van Cobra Golf over de uitgesproken wensen van de golfprofessor.
Drives van driehonderd meter slaan kunnen maar weinig mensen, maar putten kan iedereen. Als je er tenminste de tijd in wilt steken. Puttgoeroe Phil Kenyon, coach van Rory, Brooks en Justin, laat zien hoe je met zeven simpele oefeningen tot zes slagen per ronde kunt winnen.

Laatste nieuws