Ping G425 ijzers

Ondanks een compacter profiel zijn de G425-ijzers van Ping vergevingsgezinder dan hun voorgangers en genereren ze meer balsnelheid.
Ping G425 ijzers

Met een hol clubhoofd en een clubblad met verschillende diktes volgen de nieuwe G425 game improvement-ijzers het design van een metalwood. Het resultaat is de hoogste balsnelheid die Ping ooit in de G-serie heeft bereikt.

Het clubblad van de G425 werkt als een springplank.

Het clubblad fungeert als een soort springplank en lanceert de bal hoog de lucht in, zodat je 'm ook van ver en met minder spin op de green kunt laten stoppen. Het clubblad wordt aan de achterkant voor meer dan de helft bedekt door een uit meerdere materialen bestaande badge, die vibraties dempt en zorgt voor een goed gevoel en geluid.

De badge achter het clubblad zorgt voor een solide gevoel en geluid.

De G425 is van hiel tot teen compacter dan zijn voorganger (De G410), maar door meer gewicht aan de zijkanten te plaatsen (een schroef van wolfraam in de teen en de hosel aan de andere kant) is hij wel stabieler en vergevingsgezinder. Het traagheidsmoment (MOI) is met 3 procent toegenomen, waardoor de bal beter op lijn blijft als je de sweetspot mist en je dus minder afstand verliest.

De G425 is compacter dan zijn voorganger, maar biedt meer hulp.

De hydropearl finish stoot water af, wat de controle uit de natte rough verbetert.

De G425 is beschikbaar van ijzer-4 tot en met -9, plus een pitchingwedge (PW), gapwedge (UW), sandwedge (SW) en lobwedge (LW). De groeven in de wedges zijn machinaal gefreesd om maximale spin en controle te bieden. Naast de standaardlofts kun je bij de ijzers ook kiezen voor iets sterkere lofts (Power Spec) of juist zwakkere, klassieke lofts (Retro Spec).

Alle clubs zijn standaard uitgerust met Arccos Caddie-smart grips, waarbij sensoren data verzamelen van elke slag, die je met de Arccos Caddie-app kunt analyseren.

Prijs (per club): € 154 (staal), € 166 (graphite)

www.pingg425.com

Laatste nieuws